Senco Network

To be completed by: 12:00


Time: Mon 20 May 2024 09:00-12:00 | Venue: MMT


The final Senco Network of the year will take place on Monday 20th May 2024 at MMT

 

Senco Network Agenda 20th May 2024

Presenter

Time

09:00

Introduction and Welcome

Ruth Dennis - Principal EP

15 minutes

09:15

Reviewing Senco Network this year

Ruth Dennis

30 minutes

9.45

Improving SEND Communications

Sally Skipper - SEND Transformation & Compliance Manager • Dept of Children's Services

30 minutes

10.15

Update from MNHES

Hannah Whittaker

15 Minutes

10.30

Break / Networking

 

20 minutes

10.50

Update from CAMHs - Early Intervention, Specialist and Crisis support.

TBC

35 minutes

11.25

SEND Q & A: SEN Assessment Team Manager

Vic Taylor– SEN Assessment Team Manager

35 minutes


Event

Published: 01/05/2024
Audience: Sencos
Contact: Ruth Dennis

This item has been viewed 306 times.