Senco Network 21 September 2022, 9 - 12

To be completed by:


Time: - | Venue:


Senco Network is essential for all sencos in Bradford, providing local and national updates. Please book via Skills4Bradford in order to access either the live or recorded versions. There is no charge for this meeting.

The next Senco Netwoek is on 21 September 9 - 12. Please book via Skills4Bradford.

 

In order to access the recorded version you will need to register on Skills4Bradford.

 

 

Agenda

Presenter

Time

9.00

Introductions and welcome

Ruth Dennis – Principal Educational Psychologist

5 minutes

9.05

Improving Outcomes for Children with SEND in Bradford

Ruth Dennis– Principal Educational Psychologist /

15 minutes

9.20

Bradford SEND Inclusion Chartermark

Josh Wadsworth - Transformation and Compliance Coordinator

30 minutes

9.50

SCIL Team delivery model 2022 - 23

Lucy Stead - Service Manager

Social, Communication, Interaction and Learning (SCIL) Team

20 minutes

10.10

Break

 

20 minutes

10.30

Update from the Virtual School

Louise Coates-Black

SEND Lead Specialist teacher and Attachment Lead

15 minutes

10.45

Update from the SEN Assessment Team

Charlie Lowe - 0-25 Integrated Assessment Team Manager/ Linzi Milward - 0-25 Integrated Assessment Team Assistant Manager

30 minutes

11.15

SEND Q and A

Niall Devlin / Charlie Lowe Strategic Manager, Integrated Assessment and Psychology

30 minutes


Information

Published: 13/09/2022
Audience: Sencos /Inclusion Mangers
Contact: Ruth Dennis

This item has been viewed 148 times.